Hieronder staan onze algemene voorwaarden. Lees deze goed door voordat je je aanmeld voor een training

Het trainingsveld

Het trainingsveld ligt naast ons huis, op het terrein van onze lieve buren. Wij zijn hun nog steeds heel dankbaar dat we gebruik mogen maken van hun land.
Het veld is zo’n 700 m2 groot en volledig omheind. Er zijn 2 toegangspoortjes en een parkeerplaats bij de buren op het terrein.

De omheining is 1.25 hoog, dit was voor ons een grote voorwaarde. De hond kan geen kant op en de baas staat zo een stuk meer ontspannen op het veld. Dat is voor iedereen heel erg prettig.
Aan het veld (rechts op de foto) hebben we nog een mooie ruime schuur. Hier bewaren we al onze materialen en staan ze droog en blijft alles lang goed.
Mochten er materialen kapot gaan dan vervangen we deze altijd direct. 
De schuur kan dicht, zodat ook hondjes die zich op het veld wat minder fijn voelen zich met de baas in de schuur kunnen afzonderen om daar de oefeningen te doen, incl een instructeur om dit goed te begeleiden.

Het veld ligt aan de Prinsesseweg, best een drukke weg. Dit kan voor mensen die wat slechter horen of snel afgeleid zijn wat lastig zijn, maar zij kunnen plaatsnemen aan de andere kant van het veld.
Groot voordeel aan de weg is dat honden zo leren te trainen met afleidingen en geluiden om zich heen. Denk aan fietsers, joggers, wandelaars met honden enzovoort. Ieder nadeel heeft z’n voordeel, ook in dit geval.

Materialen

Wij verkopen bij de hondenschool diverse trainingsmaterialen. Denk aan:

  • Halsbanden
  • Riemen
  • Speeltjes
  • Voerbuidels
  • Snuffelmatten
  • Beloningssnoepjes

Ieder seizoen vullen we de materialen aan met dingen die voor dat seizoen handig zijn, denk aan koelbanden in de zomer en lichtbanden in de winter.

Wij verkopen (en gebruiken) de beloningssnoepjes van Best Buddy. Dit zijn voertjes die makkelijk klein te maken zijn en 100% vlees zijn, dus geen toegevoegde dingen waar je hond op kan reageren.
Wij hebben deze altijd op voorraad.