Team Hondenmaatje bestaat in totaal uit 4 instructeurs en 1 gedragstherapeut.
Op dinsdag en woensdag zijn er altijd 2 instructeurs aanwezig, op de overige dagen is er 1 instructeur bij de lessen. Mocht de situatie erom vragen kan er altijd een extra instructeur aanwezig zijn op deze dagen.

Het team bestaat uit:
Mirjam de Jong - kynologisch instructeur & kynologisch gedragstherapeut
Erik de Jong - kynologisch instructeur (sport en spel, speuren, bostraining)
Jenny Ems - kynologisch instructeur (puppytraining en jonge hondentraining op woensdag) & hersenwerkinstructeur
SteefHeide - kynologisch instructeur (puppytraining en jonge honden training op dinsdag & speuren op zaterdag)
Donna Kraijer - instructeur in opleiding (puppytraining en jongen honden training op dinsdag en zaterdag)
Danielle Ems - ondersteuning op de woensdag
Arjan Schottert - kynologisch instructeur (werkhondentraining op maandag)

Hieronder zal iedereen zich even voorstellen: 

Jenny Ems:

sitejenny

Mijn naam is Jenny Ems, getrouwd met Klaas, moeder van 3 kinderen en trotse oma van 3 prachtige kleindochters. Ik werk 26 uur per week in de thuiszorg als verpleegkundige. Daarnaast geef ik 1 avond in de week hondentraining op woensdag bij Hondenmaatje en zo nodig val ik in op een andere avond. Wij wonen op een prachtige lokatie met een stuk land welke compleet omheind is. Onze honden hebben dan ook een geweldige ruimte om te spelen met achterin het land zelfs een waterpoel. Wij hebben 2 honden: Bumper en Senna. Bumper is 3,5 jaar, kruising Amerikaanse stafford. Zij was de hond van onze jongste zoon die nog thuis woonde, maar in de praktijk kwam het er op neer dat de verzorging door mij gedaan werd. Zij is dan ook bij ons gebleven toen hij op zichzelf ging wonen.

Senna is onze boerboel van ruim 2 jaar. Niet de gemakkelijkste honden maar voor ons o zo lief! Met Senna ben ik begonnen op de puppytraining bij Hondenmaatje. Ik vond de lessen geweldig en ben na deze cursus doorgegaan met de volgende cursus. Vorig jaar vroeg Mirjam of ik haar niet 1 avond in de week wilde helpen ter ondersteuning met de lessen. Dit heb ik gedaan, en in inmiddels was ik zo enthousiast dat ik in november 2015 ben begonnen met de opleiding tot kynologisch instructeur. Afgelopen april heb ik mijn diploma gehaald en geef nu op woensdagavond de trainingen. Tevens les ik weer met Senna, en met Bumper begin ik volgende maand weer. Het is o zo belangrijk dit te blijven doen, zeker als je niet de makkelijkste honden hebt. En de honden vinden het zo leuk! (evenals hun baasje)

Groetjes Jenny

Steef Heide

stefanie

Hallo,

Ik ben Steef en ben 25 jaar. Ik ben onlangs geslaagd voor de opleiding tot paraveterinair. Via school kreeg ik de kans om de opleiding tot kynologisch instructeur te volgen, en natuurlijk heb ik deze kans niet aan mij voorbij laten gaan! Dit diploma heb ik gehaald en mag mezelf nu kynologisch instructeur noemen.

Ik help Mirjam en Donna op de dinsdag avond met de puppytraining en jonge honden training en op zaterdag help ik Erik met de speurlessen
Met mijn eigen chihuahua Dino volg ik op de vrijdagavond de sport en spel training en op zaterdag gaat hij vaak mee met speuren. Ook training ik  samen met de hond van mijn ouders Skye, de jonge honden training op dinsdag.
Grote kans dat je me dus een keer tegen komt!

Groetjes Steef.

Donna Kraijer

donna

Mijn naam is Donna, ik ben 20 jaar oud. Ik ben via school geslaagd voor de opleiding tot kynologisch instructeur Ik heb een tijd meegekeken op de hondenschool, tot Mirjam me vroeg of ik het leuk zou vinden om te helpen,.
Hier heb ik natuurlijk geen nee tegen gezegd.
Ik help op dinsdagavond met de puppy;s en de jongen honden en op zaterdag met de puppy's en de jonge honden
Zelf heb ik een Jack Russel van 7 en met mijn andere hondje doe ik wel eens mee met de sport en spel lessen op vrijdag.
Ik hoop jullie snel te ontmoeten bij de Hondenschool.

 

Danielle Ems (helpt op woensdagavond)

danielle

 "Ik ben Danielle ik heb een man en twee dochters.

Ik werk als verpleegkundige in de verslavingszorg.
Ik ben opgegroeid met verschillende hondenrassen in mijn omgeving.
Zelf hebben we sinds december een pup in huis een kruising Friese stabij/ Spaanse waterhond met een rugzak .
Sinds ik kinderen heb ben ik me nog meer gaan verdiepen in het gedrag van de honden. Hierin heeft mijn moeder mij ook erg enthousiast gemaakt.
En wat is mooier om dat verder te kunnen delen?"

Groetjes Daniëlle.

Arjan Schottert
arjan
Ik ben Arjan Schottert en ben getrouwd met Jacqueline samen hebben wij 2 dochters en fokken wij boxers. 

Loop al jaren mee in de africhting van honden in de IPO en VZH en dacht dit moet anders kunnen. En heb mij toen opgegeven voor een opleiding kynologisch instructeur. En daar heb ik Erik en Jenny leren kennen. En dus Hondenmaatje. Na het behalen van mijn diploma tot kynologisch instructeur ben ik dingen uit de africhting en van de opleiding (positief trainen) gaan combineren en merk dat dit voor vele honden goed werkt. 
 
Ik geef dan nu ook op de maandagavond de werkhonden training bij Hondenmaatje wat ik met veel plezier doe.  
Zelf train ik met 2 honden in de IPO sport Rocco reu van 8 jaar en Harry reu van 2 jaar.
En geef ik ook nog VZH en EG en IPO les op de boxer club.  

Groetjes Arjan