Team Hondenmaatje bestaat in totaal uit 4 instructeurs en 1 gedragstherapeut.
Op dinsdag en woensdag zijn er altijd 2 instructeurs aanwezig, op de overige dagen is er 1 instructeur bij de lessen. Mocht de situatie erom vragen kan er altijd een extra instructeur aanwezig zijn op deze dagen.

Het team bestaat uit:
Mirjam de Jong - kynologisch instructeur & kynologisch gedragstherapeut
Erik de Jong - kynologisch instructeur (sport en spel, speuren, bostraining)
Jenny Ems - kynologisch instructeur (puppytraining en jonge hondentraining op woensdag) & hersenwerkinstructeur
Stefanie Heide - kynologisch instructeur (puppytraining en jonge honden training op dinsdag & speuren op zaterdag)
Donna Kraijer - instructeur in opleiding (puppytraining en jongen honden training op dinsdag en zaterdag)
Danielle Ems - ondersteuning op de woensdag

Hieronder zal iedereen zich even voorstellen: 

Jenny Ems:

sitejenny

Mijn naam is Jenny Ems, getrouwd met Klaas, moeder van 3 kinderen en trotse oma van 3 prachtige kleindochters. Ik werk 26 uur per week in de thuiszorg als verpleegkundige. Daarnaast geef ik 1 avond in de week hondentraining op woensdag bij Hondenmaatje en zo nodig val ik in op een andere avond. Wij wonen op een prachtige lokatie met een stuk land welke compleet omheind is. Onze honden hebben dan ook een geweldige ruimte om te spelen met achterin het land zelfs een waterpoel. Wij hebben 2 honden: Bumper en Senna. Bumper is 3,5 jaar, kruising Amerikaanse stafford. Zij was de hond van onze jongste zoon die nog thuis woonde, maar in de praktijk kwam het er op neer dat de verzorging door mij gedaan werd. Zij is dan ook bij ons gebleven toen hij op zichzelf ging wonen.

Senna is onze boerboel van ruim 2 jaar. Niet de gemakkelijkste honden maar voor ons o zo lief! Met Senna ben ik begonnen op de puppytraining bij Hondenmaatje. Ik vond de lessen geweldig en ben na deze cursus doorgegaan met de volgende cursus. Vorig jaar vroeg Mirjam of ik haar niet 1 avond in de week wilde helpen ter ondersteuning met de lessen. Dit heb ik gedaan, en in inmiddels was ik zo enthousiast dat ik in november 2015 ben begonnen met de opleiding tot kynologisch instructeur. Afgelopen april heb ik mijn diploma gehaald en geef nu op woensdagavond de trainingen. Tevens les ik weer met Senna, en met Bumper begin ik volgende maand weer. Het is o zo belangrijk dit te blijven doen, zeker als je niet de makkelijkste honden hebt. En de honden vinden het zo leuk! (evenals hun baasje)

Groetjes Jenny

Stefanie Heide

stefanie

Hallo,

Ik ben Stefanie en ben 24 jaar. Ik volg de opleiding Dierverzorging, en zit in het laatste jaar van mijn opleiding. Via school kreeg ik de kans om de opleiding tot kynologisch instructeur te volgen, en natuurlijk heb ik deze kans niet aan mij voorbij laten gaan! Dit diploma heb ik gehaald en mag mezelf nu kynologisch instructeur noemen.

Ik help Mirjam en Donna op de dinsdag avond met de puppytraining en jonge honden training en op zaterdag help ik Erik met de speurlessen
Met mijn eigen chihuahua Dino volg ik op de vrijdagavond de sport en spel training en op zaterdag gaat hij vaak mee met speuren. Ook training ik  samen met de hond van mijn ouders Skye, de jonge honden training op dinsdag.
Grote kans dat je me dus een keer tegen komt!

Groetjes Stefanie.

Donna Kraijer

donna

Mijn naam is Donna, ik ben 19 jaar oud. Ik studeer dierverzorging niveau 3 aan de Groene Welle in Zwolle. Ik ben al bezig met de opleiding tot kynologisch instructeur en ik heb nog 2 modules te gaan tot mijn diploma. Ik heb een tijd meegekeken op de hondenschool, tot Mirjam me vroeg of ik het leuk zou vinden om te helpen,.
Hier heb ik natuurlijk geen nee tegen gezegd.
Ik help op dinsdagavond met de puppy;s en de jongen honden en op zaterdag met de puppy's. 
Zelf heb ik een Jack Russel van 7 en met mijn andere hondje doe ik wel eens mee met de sport en spel lessen op vrijdag.
Ik hoop jullie snel te ontmoeten bij de Hondenschool.

 

Danielle Ems (helpt op woensdagavond)

danielle

 "Ik ben Danielle ik heb een man en twee dochters.

Ik werk als verpleegkundige in de verslavingszorg.
Ik ben opgegroeid met verschillende hondenrassen in mijn omgeving.
Zelf hebben we sinds december een pup in huis een kruising Friese stabij/ Spaanse waterhond met een rugzak .
Sinds ik kinderen heb ben ik me nog meer gaan verdiepen in het gedrag van de honden. Hierin heeft mijn moeder mij ook erg enthousiast gemaakt.
En wat is mooier om dat verder te kunnen delen?"

Groetjes Daniëlle.