krant

 

 

Zaterdag 20 april vierden we ons 5 jarig bestaan.
5 jaar alweer, was het 1e wat we als instructeurs tegen elkaar zeiden, toen we om half 10 begonnen met het versieren van het veld.
Het was toen al warm en het beloofde die dag nog warmer te worden. 
Vlaggetjes ophangen, tafels en stoelen neerzetten, potten koffie en thee, ranja voor de kids, een snuffelcorner voor de honden, een parcours voor de honden, eierenzoeken voor de kinderen .... we hadden overal aan gedacht.

Er was een tafel met de overheerlijke Best Buddys en een tafel met informatie over Bach Bloesem, Oegelien Meijboom wsa er met haar trimspullen uit naam van haar salon Trimsalon Flower in Koekange en Pauline vd Kreij was er als fotograve. 

De bezoekers kwamen mooi allemaal na elkaar,  dat maakte dat het nooit echt super druk was op het veld. Lekker rustig voor de hondjes, maar dat gaf ons ook kans om met de mensen te kletsen en bij te praten.

Om 1500 uur was het al een tijdje rustig en zijn we gaan opruimen, dat valt dan even tegen in de volle hitte en merk je hoeveel spullen je hebt klaargezet om er een leuke en gezellige dag van te maken :-) 
Mensen waren tevreden, honden uitgeteld, prima dag dus.

Toen we onderuit hingen aan de eettafel kwamen de overburen nog even langs om ons te feliciteren en gaven ons een flesje wijn. Even wat gedronken samen en daarna was het echt klaar met feesten en in de benen zijn.

Iedereen bedankt voor je aanwezigheid en felicitaties in welke vorm dan ook.
We hebben het voornemen om er 10 jaar van te maken, dus Koekang en omgeving is nog niet van Hondenschool Hondenmaatje af :-)